Forum Gündemi:


Konu Başlığı : inetmar.com Firma Bilgileri, Yorumları, Şikayet ve Kullanıcı Değerlendirmeler

*
Bu konu; tarihinde açılmış olup, 0 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : System
Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çevrimdışı
Super Moderator
******
266
mesajlar
219
konular
0
(Ticaret Puanı: )
May 2019
(Kayıt Tarihi)
#1
08-31-2019, 02:54 PM
[Resim: logo.png]

Biz kimiz ve neler yapıyoruz?

Faliyete başladığımız 2007 yılından bugüne her geçen gün ilerleyen, büyüyen, değişen ve daima kaliteli hizmeti ve güveni ön planda tutarak faaliyetlerimize devam etmekteyiz. 2007 yılından bu yana bilişim sektörünün çeşitli alanlarında faaliyet gösteren firmamız Türkiye ve Avrupa pazarına yönelik hosting, kiralık sunucu, co-location ve alan adı satış hizmetlerini hızla sürdürmektedir.

Veri Merkezimiz

İzmir ve İstanbul Olmak Üzere 2 Ayrı Bölgedeyiz. Veri merkezimiz,1250 m2 kullanılabilir alan N+2 yedekli modüler güç sistemi 1 MVA Elektirik Trafosu 2x770 KVA Dizel Jeneratör N+1 Yedekli Liebert Hiross iklimlendirme FM200 yangın söndürme sistemleri,Yurtdışından gelen DDOS ataklara karşı firewall hizmeti ile ISO 270001, ISO 9001, ISO 22301 , ISO 22000 sertifikasyonlarına sahiptir.


Misyonumuz

Değerlerimiz/Kalite Programımız Farklı sektörlerden oluşan müşterilerimize, rekabet avantajı ile kaliteli bir servise en uygun fiyatlarda erişmeleriniz sağlamak yenilikçi müşteri odaklı ve şeffaf olmaktır. Bu misyon çerçevesinde müşteri adaylarımızın ve müşterilerinizin zihinlerinde hiç soru işareti olmadan güvenilir bir şekilde hizmet almasını sağlamayı amaç edindik.

Cpanel Partneriyiz

Cpanel/Cloud Linux Lisans Yetkili Satıcısı INETMAR Türkiyedeki Web hosting sektörünün gelişmesine verdiği katıkının yanında müşterilerine en iyi ve en uygun şekilde destek ve fiyat avantajını sunmak için 2014 yılında Cpanel Partneri olmuştur. Bu partnerlik çerçevesinde Cpanel,Cloud Linux,KernelCare,SecureKernel lisanslarını müşterilerine ilk elden sunmaktadır.

RIPE NNC Member

IP Dağıtımı ve Kullanımına Yetkiliyiz INETMAR internet hizmetleri, 2009 yılında RIPE NCC Member olmuştur, Avrupa bölgelesi ve Türkiye yetkili ip dağıtıcısı ve kullanımı lisansına sahiptir.Tükenmekte olan IPv4 sorununda bile Geniş çapta IPv4 bloğuna sahip olan firmamız bu konuda müşterilerini hiç bir zaman mağdur etmemiş ve tüm ip ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde ileriye dönük genişleme planlarını en üst düzeyde yapıp aksiyon almıştır.

Kurumsal Bilgilerimiz

0850 455 35 01
destek@inetmar.com
Serbest Liman Bölgesi Posta Kutusu:657 GAZIMAGUSA / KKTC
Bir Dünya İstiyorum Çocukların Rahatça Oynayabildiği ve Güven İçinde Yaşayabildiği...

* Skype Kullanmıyorum.


Foruma Git:


Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi