Forum Gündemi:


Konu Başlığı : tekveri.com Firma Bilgileri, Yorumları, Şikayet ve Kullanıcı Değerlendirmeler

*
Bu konu; tarihinde açılmış olup, 0 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : System
Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çevrimdışı
Super Moderator
******
266
mesajlar
219
konular
0
(Ticaret Puanı: )
May 2019
(Kayıt Tarihi)
#1
08-20-2019, 01:49 PM
[Resim: siyah.png]


Misyonumuz

İnternetin gelişen ortamında size ihtiyaçlarınızı, isteklerinizi ve hedeflerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir zemin hazırlamak, başarınıza giden yolda iyi niyetli ve profesyonel bir yaklaşım sergilemek, güveninizi ve memnuniyetinizi her zaman menfaatlerimizin üstünde tutmak, yaşanabilecek sorunları oluşmadan önleyici yaklaşımlar geliştirmek, sahip olduğumuz en değerli şeyin inancımız ve isteğimiz olduğunu bilmek, sürekli gelişime ve yeniliğe açık olup bunu sizlerle paylaşmak, birlikteliğin ve paylaşımın gücüne inanarak size çözümlerinizde ortak olmaya çalışmaktır.

Vizyonumuz

Bilişim sektöründe uygun teknolojiler ve maliyetler ile kaliteli çözümler sunan Tekveri'in vizyonu, “Sektördeki teknolojik gelişmelere hızla uyum sağlayan, değişimi yönlendiren, kullanıcı ve çalışan memnuniyetini en üst düzeyde tutan iş ortaklarının her zaman ve birinci derecede tercih ettiği, alanında lider bir firma olmak” tır.

Biz Kimiz ve Ne Yaparız?
Tekveri olarak Ankara merkez ofisimiz üzerinden sitelerinizi, ürünlerinizle ve hizmetlerinizle ilgili yayınlarınızı tüm Dünya'ya ulaştırırız.

Değerlerimiz
Sunucularında bulunan binlerce site sahipleri yüksek ve güncel teknolojik ekipmanlarla konfigure edilmiş, hızlı ve güvenli makinelerle konforlu internet yayıncılığı deneyimini yaşamaktadır.

Kalite
Tekveri, sunucu bilgisayarlar, donanımlar ve yazılımlarda olduğu gibi iletişim ve destek konusunda da kalite odaklı hizmet anlayışını benimser ve bu doğrultuda hizmet yürütür.

Performans
Tekveri, sunucularında sitelerinizin performansı için gerekli olan yazılımlar ve tabii ki yüksek teknolojik makine ve ekipmanlar kullanılır.

İlke ve Değerler
Tekveri, müşterilerinin bilgilerini üçüncü şahıslara ve her türlü olumsuz girişimlere karşı korumaya, güvenli ve huzurlu bir toplumsal yaşam için internetin de etik değerler ve hukuk çerçevesinde gelişmesine aracılık eder. Hiçbir maddi veya manevi beklenti için etik ilkeler ve hukuki çerçeveden ödün vermez.

Güvenlik
Tekveri, gerek yazılımsal ve donanımsal güvenlik tedbirleri gerekse de güvenlikte spesifik yöntemlerle sitelerin ve sunucuların güvenliğinde hiçbir boşluğa meydan vermez. Siteniz ve kurumsal bilgileriniz emin ellerdedir.

Uptime
Tekveri, barındırdığı web siteleri ve sunucular için %99,9 uptime garantisi taahhüt eder. Her müşterimizin aldığı hizmet bu garanti kapsamındadır. Sunucularımız Spdnet Telekom veri merkezi ağı üzerinden yayın yapmaktadır.

İletişim Bilgileri

TEL: +90 850 885 1017
FAX: +90 850 885 1019
E-Posta : info@tekveri.com
[Linkleri yalnızca üyeler görüntüleyebilir.Sizde aramıza katılmak ister misiniz? Üye Olmak İçin Buraya Tıklayın.]

Kurumsal Bilgiler
Tekveri Bilişim ve Telekomünikasyon Hizmetleri
V.Dairesi: Cumhuriyet
Vergi Kimlik No : 3880464628
BTK Yer Sağlayıcı İzin Belgemiz
Bir Dünya İstiyorum Çocukların Rahatça Oynayabildiği ve Güven İçinde Yaşayabildiği...

* Skype Kullanmıyorum.


Foruma Git:


Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi