Forum Gündemi:


Konu Başlığı : fiberhosting.com.tr Firma Bilgileri, Yorumları, Şikayet ve Kullanıcı Değerlendirmeler

*
Bu konu; tarihinde açılmış olup, 0 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : System
Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çevrimdışı
Super Moderator
******
266
mesajlar
219
konular
0
(Ticaret Puanı: )
May 2019
(Kayıt Tarihi)
#1
08-05-2019, 07:30 PM
[Resim: logo.png]

Hakkımızda

Şirketimiz, kuruluşunun çok öncesine dayanan deneyimlerini özverileriyle birleştiren kadrosuyla, müşterilerine hep beklediklerinden daha fazlasını vermiştir. Fiber Hosting Çözümleri de, bu anlayışın bir sonucu olarak 2013 yılının Kasım ayında hazırlık çalışmaları başlatılan ve 2014 yılında hayata geçirilen önemli bir proje çalışmasının ürünüdür.Fikri ve sınai haklar konusunda hizmet verdiğimiz binlerce müşterimizden gelen talepleri değerlendirerek hosting sektöründeki yerimizi aldık. Web hosting ve bağlantılı internet çalışmalarında da firmamızı tercih eden değerli müşterilerimiz, faaliyet gösterdiğimiz diğer sektörlerde olduğu gibi, kendi değerleriyle örtüşen beklentilerinden daha fazlasını bulmaktalar.

Fiber Hosting Çözümleri markasıyla hizmet verdiğimiz web hosting ve bağlantılı internet hizmetlerimiz üç temel başlık altında toplanmaktadır: 

1) Hosting Hizmetleri: Windows ve linux platformlarını destekleyen web hosting, bayi (reseller) hosting, VPS / VDS (Sanal Sunucu) kiralama, dedicated sunucu (fiziksel sunucu) kiralama konularında hizmet vermekteyiz.

2) Alan Adı (domain names) Tescili Hizmetleri: İnternet alan adları (domain names); uluslararası platformda gTLD (generic Top Level Domain) olarak adlandırılan .com, .org, .net, .edu, .biz, .info şeklindeki alan adları ile ccTLD (Country Code Top Level Domain) olarak adlandırılan ve ISO-3166 standardında yaklaşık 200 ülke kodundan (.uk, .us, .de, .tr, vb.) oluşan adlandırma sistemine tabidir. 

Sistemimize üye olup, Fiber Hosting Web Hosting Çözümleri müşterisi olmanın ayrıcalığından faydalanarak her iki türdeki alan adlarının tescili konusunda hizmet alabilirsiniz.

3) Diğer Hizmetler: Özellikle e-ticaret siteleri için en önemli zorunluluklardan biri olan SSL Güvenlik Sertifikaları konusunda da aradığınız çözümü, alternatifli pek çok seçenekle birlikte, Fiber Hosting'de bulabilirsiniz. Şirketimizin temel çalışma alanlarından olan ve genel olarak koruma talebinin dışında, .tr uzantılı bazı alan adlarının tahsisi için de zorunlu olan marka tescili konusunda da Fiber Hosting güvencesinden faydalanabilirsiniz. Ve, yine hosting hizmetinin ayrılmaz bir parçası olan web tasarım, web geliştirme çalışmaları için de firmamızdan hizmet almanız mümkün. Söz konusu hizmetlerin hiç biri için, ortaklık ve benzeri çalışmalar yapmıyoruz. Belirttiğimiz tüm hizmetler, şirketimiz bünyesinde bizzat kendi kadrolarımız tarafından sağlanmaktadır. Bu nedenle, Fiber Hosting ile çalışırken, dışa bağımlılıktan kaynaklanan hiçbir sorundan etkilenmezsiniz!


Kalite Politikamız

Vizyonumuz,

Sahip olduğumuz değerlerden ödün vermeden, konusunda ilk akla gelen belli başlı lider firmalar arasında yer almak ve 7/24 Türkiye ve tüm Dünya’ya hizmet sağlamaktır.

Değerlerimiz / Yetkinliklerimiz

– Dürüstlük ve Güven,

– Karşılıklı Saygı,

– Müşteri Odaklılık ve Gizlilik,

– Sürekli ve Hızlı Hizmet,

– Yenilikçilik,

– Katma Değer Yaratmak.

Misyonumuz,

Faaliyet gösterdiğimiz diğer sektörlerde de olduğu gibi, müşterilerimizin ihtiyaçlarının beklentileri doğrultusunda karşılanması ve yüzü gülen mutlu müşteri kitlelerine sahip olmak öncelikli hedefimizdir. Bu anlayışla sunduğumuz servislerde, hep müşterilerimizin beklentilerinden daha fazlasını kendilerine sunmak ve onlar için değer yaratan bir ortak olabilmek için özveriyle çalışmak.

Sizlere Daha iyi hizmet sağlamak için günden güne kendimizi daha geliştirerek müşteri potansiyelimiz yükseldikçe güven veren bir firma haline gelmekte gururluyuz.

Fiber Bilişim Teknolojileri & Ambalaj San. Tic.
Vergi Dairesi : Avcılar Vergi No : 28336705420
Adres : Saadetdere Mh. 5. Sokak No:132/4 Esenyurt/ISTANBUL
Telefon : 0850 304 2 837
Mail : info@fiberhosting.com.tr
Web : [Linkleri yalnızca üyeler görüntüleyebilir.Sizde aramıza katılmak ister misiniz? Üye Olmak İçin Buraya Tıklayın.][
Bir Dünya İstiyorum Çocukların Rahatça Oynayabildiği ve Güven İçinde Yaşayabildiği...

* Skype Kullanmıyorum.


Foruma Git:


Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi