Forum Gündemi:


Konu Başlığı : hostidex.com.tr Firma Bilgileri, Yorumları, Şikayet ve Kullanıcı Değerlendirmeler

*
Bu konu; tarihinde açılmış olup, 0 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : System
Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çevrimdışı
Super Moderator
******
266
mesajlar
219
konular
0
(Ticaret Puanı: )
May 2019
(Kayıt Tarihi)
#1
08-31-2019, 02:26 PM
[Resim: zJqqZ9.png]

Hostibo Web Hosting ve Internet Hizmetleri adı altında 2017 yılının Ocak ayında başladığımız bu yolculuğa, bizden memnuniyet duyan yüzlerce müşterimizin desteği ile zorunlu bir isim değişikliği gerçekleştirerek Hostidex Internet Hizmetleri olarak devam etmekteyiz. 2010 yılından bu zamana kadar sektör içerisinde yaptığımız çeşitli yatırımlar ile birlikte kemikleşen kadromuzun tecrübesi ve yeni nesil donanımlara ayak uyduran altyapımız ile sektörde yer almaya devam ediyoruz.

Neden isim değiştiriyoruz ?

Hizmet yelpazemizi genişleterek, farklı faaliyet alanlarında aktif etmeyi amaçladığımız oluşumlar ile karşınıza yeni bir isimle çıkmak istiyoruz. Hostidex Internet Hizmetleri , sektör içerisinde hizmet veren bir firma olmakla beraber sektöre fayda sağlayacak oluşumlar içerisinde bulunmayı amaçlayan bir oluşum olmayı amaçlamaktadır.

Hostidex hangi hizmetleri sağlayacak ?

Linux web hosting / reseller hizmeti
Sanal sunucu kiralama ( VPS / VDS )
Kiralık fiziksel sunucu ( Dedicated server )
Web tasarım & yazılım hizmeti ve çözümleri
Internet reklamcılığı ve yönetimi
Sosyal medya yönetimi
Arama motoru optimizasyonu ve geliştirme
Profesyonel ürün fotoğraflama ve e-ticaret sistemleri

Hostidex hakkında

Hostidex Internet Hizmetleri adı altında 1 Kasım 2017 tarihinde aktif edilen bu yeni oluşumumuz ile en büyük amacımız sektörün en büyük ihtiyacı olan en ucuz fiyat ile mutlu müşteri profilleri yaratmaktır. Hostidex olarak, müşterilerimize ticari amaçla değil , bir partner olarak bakıyoruz ve tüm partnerlerimizin memnuniyetini sağlamak için kendimizi ve teknolojilerimizi günden güne daha da geliştiriyoruz. Sektörde yer aldığımız günden bu zamana kadar müşterilerimize hiçbir zaman mağduriyet yaşatmayarak ve belli oranlarda kesintisiz hizmet vereceğimizi istatiksel olarak garantileyerek güven ve samimiyet aşılamak istiyoruz.

Müşterilerimize sağladığımız tüm barındırma ve kiralık sunucu hizmetlerimizin, tarafımıza ait olan/olmayan donanımların sektöre göre kalite standartlarının üzerinde yer alması için yapılan çalışmaların sonucuyla sağlandığını vurgulayarak belirtmek isteriz.Biz ekibimize, donanımlarımıza ve sağladığımız hizmetlere ve en çok da siz değerli müşterilerimize güveniyoruz ve sizin de bize güvendiğinizi biliyoruz.

Öncelikle şiddetle belirtmek istiyoruz ki, bize karşı güvensizlik duyan veya hizmetlerimiz hakkında yüzyüze görüşmek isteyen tüm müşterilerimizi ofisimize bekliyoruz.Hostidex sadece bizimle hizmetlerimiz hakkında resmi şekilde konuşacağınız bir yer değil, hizmetlerimizi tek başınıza inceleyebileceğiniz, eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bir ortam olsun istiyoruz.

Kurumsal Bilgilerimiz

Hostidex Internet Hizmetleri e-fatura mükellefidir. Faturalarınız, hizmet siparişinizden sonraki 7 gün içerisinde kesilerek sisteme tanımlı mail adresinize gönderilir.
Telefon : 0(850) 885 0993
Fax : 0(232) 229 0093
Email : info@hostidex.com.tr
Website : [Linkleri yalnızca üyeler görüntüleyebilir.Sizde aramıza katılmak ister misiniz? Üye Olmak İçin Buraya Tıklayın.]
Adres : Mansuroğlu Mah. 286/1 Sok. No:1 D:104 ONTAN BAYRAKLI Offices - Bayraklı / İZMİR
Ticaret Sicil No : 200197
Mersis No : 4333049415600001
Bir Dünya İstiyorum Çocukların Rahatça Oynayabildiği ve Güven İçinde Yaşayabildiği...

* Skype Kullanmıyorum.


Bu Konudaki Mesajlar
hostidex.com.tr Firma Bilgileri, Yorumları, Şikayet ve Kullanıcı Değerlendirmeler - tarafından System - 08-31-2019, 02:26 PM

Foruma Git:


Görüntüleyenler: 2 Ziyaretçi