Forum Gündemi:


Konu Başlığı : Yandex Navigasyon’da görsel değişiklik

*
Bu konu; tarihinde açılmış olup, 0 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : metibat1718
Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çevrimdışı
Üye
*
22
mesajlar
18
konular
0
(Ticaret Puanı: )
Jun 2019
(Kayıt Tarihi)
#1
06-05-2019, 07:52 PM (En son düzenleme: 06-05-2019, 07:53 PM metibat1718.)
[Resim: vaopym.jpg]

Yandex Navigasyon’un görsel simgesi olan sarı ok göstergesinde farklı yenilikler kullanıcıları bekliyor. Yapılan yeni düzenlemeyle kullanıcılar uygulamayı açtıklarında ilk olarak karşılaştıkları ok göstergesini isterlerse başka bir ok göstergesi ile değiştirebiliyor. Kullanıcılar, “taksi”, “motosiklet” veya “UFO” ikonlarından birini seçerek rotalarına eğlence katabiliyor.

Yandex Navigasyon açıldığında kullanıcıların ilk olarak karşılaştığı, rotayı izleyen sarı navigasyon oku (Cursor), bundan böyle farklı görsel seçeneklerle değiştirilebiliyor. Kullanıcıların yoğun trafik stresini azaltan, oyunlaştırma sayesinde yol deneyimini renklendiren yeni düzenlemede üç farklı seçenek bulunuyor: “Taksi”, “motosiklet” ve “UFO” ikonlarından birini tercih eden kullanıcılar, daha kişiselleştirilmiş bir yolculuk yapıyor.
 
Navigasyon ok göstergesi (Cursor) nasıl değiştirilir?
 
Yandex Navigasyon’un sarı ok göstergesini yeni eklenen seçeneklerinden biri ile değiştirmek çok kolay. Kullanıcılar, birkaç basamağı takip ederek işlemi tamamlayabiliyor. Menüden “Ayarlar” bölümüne girildikten sonra, “Ok göstergesine” basılıyor, ardından bu sayfada yer alan “taksi”, “motosiklet” ve “UFO” ikonlarından biri seçiliyor. Kullanıcılar diledikleri zaman aynı işlemleri yaparak, navigasyon okunu standart görünümüne dönüştürebiliyor.
GERÇEK HAYATLAR KİTABININ YAZARI


Bu Konudaki Mesajlar
Yandex Navigasyon’da görsel değişiklik - tarafından metibat1718 - 06-05-2019, 07:52 PM

Foruma Git:


Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi