WMWW | Webmaster Forumu | Webmaster Platformu
natro.com Firma Bilgileri, Yorumları, Şikayet ve Kullanıcı Değerlendirmeleri - Yazdırılabilir Sürüm

+- WMWW | Webmaster Forumu | Webmaster Platformu (https://wmwebworld.com/forum)
+-- Forum: Webmaster Dünyası (https://wmwebworld.com/forum/webmaster-dunyasi)
+--- Forum: Hosting Dünyası (https://wmwebworld.com/forum/hosting-dunyasi)
+---- Forum: Hosting Şirketi Yorumları (https://wmwebworld.com/forum/hosting-sirketi-yorumlari)
+---- Konu: natro.com Firma Bilgileri, Yorumları, Şikayet ve Kullanıcı Değerlendirmeleri (/f-natro-com-firma-bilgileri-yorumlari-sikayet-ve-kullanici-degerlendirmeleri.html)



natro.com Firma Bilgileri, Yorumları, Şikayet ve Kullanıcı Değerlendirmeleri - System - 06-05-2019

Çizgi Telekomünikasyon A.Ş. datacenter’ı İstanbul’un merkezi olarak kabul edilen ve deprem riski en düşük bölgelerinden biri olan Şişli / Esentepe bölgesinde faaliyet göstermektedir.

Datacenter’ın bulunduğu bina, betonarme türünde olup, deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmiştir. Yapılan testler sonucunda bina taşıma kapasitesi minimum 500 kg/m2 olarak belirlenmiştir. Ayrıca Şişli bölgesi, çevresinde bulunan hastaneler, alışveriş merkezleri, finans kurumları ve plazalar nedeni ile enerji ve telekomünikasyon alt yapısı en üst düzeyde tamamlanmış olup, kesintisizlik konusunda öncelikli lokasyonlardan biridir. 

Havalimanına 25 km mesafede bulunan Çizgi Telekomünikasyon A.Ş. datacenter’ına, tüm topluma taşıma araçları ile ulaşım mümkündür.

Natro Network Altyapısı ve Monitoring

Natro.com omurgasının internet erişimi Türk Telekom, TNAP, DE-CIX, Cogent, Seabone ve diğer ISS’ler tarafından yedekli olarak toplamda 100 Gbit/sec olarak sağlanmaktadır. 

Çizgi Telekomünikasyon A.Ş. datacenter’ı bulunduğu lokasyon itibari ile Türk Telekom Gayrettepe merkezi ile datacenter arasında 10 Gbit kapasiteli fiber optik bağlantı bulunmaktadır. Kullanıcılar, Juniper MX 80 Router’lar üzerinden Natro.com network omurgasına bağlanmakta olup, internet servislerindeki yoğunluğu dengelemek için yedekli olarak çalışan Juniper EX8208 Core Switch’ler kullanılmaktadır.

Çizgi Telekomünikasyon A.Ş. datacenterlar’ı ve network ağı uzman ekibi tarafından 6 farklı monitör üzerinden 7/24 izlenmektedir.

Müşteri Hizmetleri
0 (212) 213 1 213
E-Posta Destek
destek@natro.com