Forum Gündemi:


Konu Başlığı : verigom.com Bilgileri, Yorumları, Şikayet ve Kullanıcı Değerlendirmeleri

*
Bu konu; tarihinde açılmış olup, 0 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : System
Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çevrimdışı
Super Moderator
******
266
mesajlar
219
konular
0
(Ticaret Puanı: )
May 2019
(Kayıt Tarihi)
#1
09-23-2019, 10:26 PM
[Resim: logo.png]


2010 Yılından beri aktif olarak hosting sektöründe yer almakta olup,sektörü ve gelişimleri sürekli takip etmekteyiz.Verigom Bilişim Teknolojileri firmamız kurumsal ve bireysel müşterilerine internet servis sağlayıcılık hizmetini en iyi ve kesintisiz bir şekilde sunabilmek ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutabilmek amacı ile 2019 yılında faaliyete geçmiştir.

Firmamız 2019 yılında faaliyet göstermeye başlamasına rağmen; profesyonel ekibimiz içerisinde yıllarını hosting ve bilişim sistemleri üzerinde geçirmiş,tecrübeli,en önemliside takım çalışmasına yatkın bir ekip bulunmaktadır. Siz müşterilerimize hizmet verirken güncel web trendlerini takip ederek, bazen de sektörün trendleri kendimiz belirleyerek rakiplerimizden farklı olmayı başarmayı amaçlamaktayız.Verigom İnternet Ve Bilişim hizmetleri olarak firmamız, bireysel ve kurumsal kapsamda müşterilerine, internet servis sağlayıcılığını modern bir anlayışla sunmaktadır. Firma olarak, hizmetlerimizde önceliğimizi müşterilerimizin memnuniyeti üzerine hedefledik. Bu nedenle müşterilerimize kesintisiz ve en kaliteli hizmeti vermek için, çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Vizyonumuz

Verigom Bilişim Hizmetleri olarak,türkiye ve global pazarda iddialı bir konum elde ederek,yurtdışındaki servis sağlayıcıların ciddi teknik destek eksikliğini pazarda Verigom olarak doldurarak, insanların daha huzurlu bir gün geçirmesini sağlamak istiyoruz.

Misyonumuz

Verigom İnternet Hizmetleri olarak müşterilerimize,en etkin,hızlı ve kesintisiz bir barındırma imkanı sunarak,gönül rahatlığı ile web site,sunucu,ve diğer dijital hizmetlerini kesintisiz bir alt yapı ve memnuniyetle host etmektir.

Hangi ürün ve hizmetleri sağlıyoruz ?

Kuruluşumuzdan bu yana, Alan Adı , Web Hosting , Bayi Hosting , Sanal Sunucu , Kiralık Sunucu , Cloud Sistemleri , Yedekleme Sistemleri , Barındırma Hizmetleri , Dijital Pazarlama Ve Danışmanlık hizmetleri vermekteyiz. Oluşturduğumuz ARGE yapımız ile sürekli yeni teknolojiler geliştirerek trendleri takip etmekteyiz. Verdiğimiz tüm hizmetler için servis seviye garantileri (SLA) sunmaktayız.

Ödeme Yöntemleri

Kredi Kartı (3D Secure)
QNQ Finansbank
Enpara
Ziraat Bankası
Türkiye İş Bankası
Garanti BBVA
Yapı Kredi Bankası


Kurumsal & İletişim Bilgileri

Ünvan : Verigom Bilişim Hizmetleri
Web : [Linkleri yalnızca üyeler görüntüleyebilir.Sizde aramıza katılmak ister misiniz? Üye Olmak İçin Buraya Tıklayın.]
E-Mail : info[at]verigom.com
Telefon : 0 (850) 885 27 85
Fax : 0850 885 27 85
Vergi Dairesi : Maslak Vergi Dairesi
Vergi No : 5420804710
BTK Yer Sağlayıcı : [Linkleri yalnızca üyeler görüntüleyebilir.Sizde aramıza katılmak ister misiniz? Üye Olmak İçin Buraya Tıklayın.]
Bir Dünya İstiyorum Çocukların Rahatça Oynayabildiği ve Güven İçinde Yaşayabildiği...

* Skype Kullanmıyorum.


Foruma Git:


Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi