Forum Gündemi:


Konu Başlığı : Sürtünme ile Hamile Kalınır Mı? Pantolondan sperm geçer mi?

*
Bu konu; tarihinde açılmış olup, 0 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Webci
Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çevrimdışı
Üye
*
133
mesajlar
107
konular
1
(Ticaret Puanı: )
May 2019
(Kayıt Tarihi)
#1
07-22-2019, 08:50 PM
Merhaba arkadaşlar

Hamile kalmak için bir erkekle bir kadının cinsel ilişkiye girmeleri gerekir ve bu da genital penetrasyon anlamına gelir. Genital bölgeler arasında ilişki olmaksızın sürtünme ile gebe kalma ihtimali oldukça düşüktür. Doğum kontrol yöntemleri doğru bir şekilde kullanılarak, hamilelik önlenebilir. Bir çok kişiyi heyacanlandıran ve korkutan bu sorunun cevabını gelin ayrıntılı olarak ele alalım.

Giysiler Varken Gebe Kalınır Mı?
Bazı çiftler, tam cinsel ilişkiye girmek istemezler. Bu durumda, ilişki daha hızlı ilerleyebilir ve vajina dışında boşalma meydana gelebilir. Bu olduğunda çiftler sürtünme yoluyla hamile kalmanın mümkün olup olmadığı konusunda endişelenebilirler. Spermlerin giysiden vajinaya, oradan servikse, rahim yoluna, fallop tüplerine ve son olarak yumurtaya gitme ihtimali inanılmaz derecede düşüktür. Bu yüzden bu konuda endişelenmeye gerek yoktur.

Bir kadının eşinden hamile kalabilmesi için spermin yumurtaya ulaşması gerekir. Hamilelik riskinin oluşabilmesi için en az bir spermin yumurta ile buluşması gereklidir. Eğer sperm yumurtaya gelebilir ve onu döllerse, bu işlemin vajina içinde gerçekleşmesi gerekir. Aksi halde sperm de yumurta da ölür.

Her ne kadar spermler oldukça küçük olsa da, çiftlerin giysilerinde büyük boşluklar yoksa ve birleşme sırasında doğrudan genital temas yoksa sürtünme ile gebe kalma ihtimali yok denecek kadar azdır. Çiftlerin ikisi de giyinikken gebelik mümkün değildir. Bununla birlikte genital temas olmadığı halde spermler vajina ile direk temas ederse çok düşük de olsa hamilelik riski vardır.

Yine de şüpheleriniz devam ediyorsa bir gebelik testi yapabilirsiniz.
Boss is coming!  Cool


Foruma Git:


Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi