Forum Gündemi:


Konu Başlığı : Outlook 0xc0000142 Hatası Nasıl Düzeltilir?

*
Bu konu; tarihinde açılmış olup, 0 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : System
Konuyu Değerlendir
  • 1 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çevrimdışı
Super Moderator
******
266
mesajlar
219
konular
0
(Ticaret Puanı: )
May 2019
(Kayıt Tarihi)
#1
06-03-2019, 12:16 AM
0xc0000142 Hatası genellikle yanlış yapılandırılmış sistem ayarları veya Windows kayıt defterindeki düzensiz girişlerden kaynaklanır. Bu hata, kayıt defterini onaran ve kararlılığı geri yüklemek için sistem ayarlarını düzenleyen özel bir yazılımla giderilebilir.

0xc0000142 Hatasının Anlamı

Bir yanlışlık ya da yanlışlık, yaptığınız şeyler hakkında yanlış hesaplamalar yaparak bir hataya neden olur. Davranışınızda felaketli şeylerin gerçekleşmesine izin veren yanlış bir yargı veya anlayışa sahip olma durumu. Makinelerde hata, gözlemlenen değer veya bir olayın gerçek değeriyle hesaplanan değeri arasındaki farkı ölçmenin bir yoludur.

Doğruluk ve doğruluktan sapmadır. Hatalar oluştuğunda, makineler çöküyor, bilgisayarlar donuyor ve yazılımlar çalışmayı durdurur. Hatalar çoğunlukla kasıtsız olaylardır. Çoğu zaman, hatalar kötü yönetim ve hazırlıkların bir sonucudur.

0xc0000142 Hatasının Nedenleri

Bu hatayı PC'nizde aldıysanız, sistem işleminizde bir arıza olduğu anlamına gelir. Yaygın nedenler arasında Windows kayıt defterinizde geçersiz girişler bırakmış olabilecek bir yazılımın kaldırılması veya kaldırılması, bir virüsün veya kötü amaçlı yazılım saldırısının sonuçları, bir elektrik kesintisi veya başka bir faktör nedeniyle hatalı sistem kapatılması, yanlışlıkla çok az teknik bilgiye sahip biri gerekli sistem dosyası veya kayıt defteri girdisi gibi bir dizi başka neden. "Hata 0xc0000142" hatasının derhal nedeni, bir sistem veya uygulama bileşeni tarafından normal işlemlerinden birini doğru şekilde çalıştırmamasıdır.
Bir Dünya İstiyorum Çocukların Rahatça Oynayabildiği ve Güven İçinde Yaşayabildiği...

* Skype Kullanmıyorum.


Foruma Git:


Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi