Forum Gündemi:


Konu Başlığı : Opencart 3.x Whatsapp Sipariş Mödulü Ücretsiz İndir

*
Bu konu; tarihinde açılmış olup, 0 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : UnknownSouL
Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çevrimdışı
Administrator
*******
50
mesajlar
36
konular
0
(Ticaret Puanı: )
May 2019
(Kayıt Tarihi)
#1
06-28-2019, 03:53 PM
Merhaba Arkadaşlar

Sitemizden indirmiş olduğunuz arşiv dosyasında admin ve catalog adında iki klasörü sitenizin kurulu olduğu dizine atalım. Daha sonra sitenizin admin paneline giriş yapınız. Ardıdan sol taraftaki menüden eklentiler eklenti tabına tıklayınız. Açılan sayfada açılır listeden modulleri seçiniz. Açılan Sayfada Muratın Evi Whatsapp Modulunu sağ tarafındaki kur butonu ile kurunuz. Daha sonra sol tarafındaki düzenle butonuna tıklayıp modulun ayarlar sayfasına giriş yapınız buradaki ayarları kendinize göregiriniz. Telefon numarası formatı +905 şeklinde olmalıdır eğer türkiyeden kullanacaksanız. 


Daha sonra modulun konumunu ayarlamak için, gösterilecek olan sayfası ayarlamak için sl tarafta dizayn kısmından görünümler tabına tıklayalım. Açılan sayfada hangi görümsayfasında gözükmesini istiyorsak o sayfayı düzenleyelim. Bu sayfada modul eklerken orta üste yada altta olan kısımlarını seçelim. Mobile cihazlarda ekran daraldığından sağve sol bloklar pesifize olacağından modul gözükmeyecektir.

Bu ayarlarıda yaptıktan sonra artık modulumuz ben ürün detayı önermekteyim gözükmesi için sağtarafta whatsapp yazısı olaraktan yeşik bir buton oluşacak ve tıklanıldığındaysa gerekli olan chaza göre yönlendirilmesini yapıp bizleri whatsapp ta kullanıcıya yönlendirecektir. Bu eklentiyi kullanacaksanız seo url ayarlarınız aktif olmasını tavsiy ediyorum, aksi halde modul randumanlı çalışmayacaktır.

Alıntı
Dosya Adı Boyut: İndirilme:
13.08 KB 26
"Hayatta En Hakiki Mürşit İlimdir."

Biraz oradan, biraz buradan da olsa kendini geliştirmemek aptallıktır.


Foruma Git:


Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi