Forum Gündemi:


Konu Başlığı : odeaweb.com Firma Bilgileri, Yorumları, Şikayet ve Kullanıcı Değerlendirmeler

*
Bu konu; tarihinde açılmış olup, 0 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : System
Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çevrimdışı
Super Moderator
******
266
mesajlar
219
konular
0
(Ticaret Puanı: )
May 2019
(Kayıt Tarihi)
#1
08-30-2019, 06:13 PM
Şirket Profilimiz

Firmamız kurumsal pazar gereksinimlerine yanıt verebilen alt yapısı, tecrübesi, hizmetleri, servisleri ve çözümlerinin gücüyle müşterilerinin kritik iş uygulamalarında güvenebilecekleri stratejik bir bilgi teknolojileri ortağıdır. Müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde değerlendirerek, doğru çözümleri yüksek kaliteye dayanan hizmet anlayışıyla hayata geçirir.

Çözümlerimizi DELL, HP ve SuperBlade gibi önde gelen donanım üreticisi firmaların ürünleri üzerine ağırlıklı olarak Microsoft, Linux, VMware ve OpenVZ yazılımlarını uygulayarak gerçekleştiriyoruz. Şirket bünyesinde bulunan uzman kadromuz sizlere hızlı çözümler sunmak için 7/24 görev başında bulunmaktadırlar. Adres, telefon ve ticari faliyet bilgilerimiz iletişim sayfamız üzerinde yer almaktadır.

Odea Web Teknolojileri Sat. ve Paz. en gelişmiş donanım ve yazılım teknolojilerini kullanarak müşterilerine değer katan sistem entegretörü ve çözüm sağlayıcısıdır.

Vizyonumuz

Odea Web olarak vizyonumuz; müşteri odaklı bir yaklaşımla Türkiye'de ve bölgemizde bilişim sektöründe yer aldığımız konumumuz itibari ile planlı büyümek ve başarıya ulaşmaktır.

Misyonumuz

Tüm Odea Web çalışanlarının katılımı ile sürekli gelişmeyi, başarıyı amaçlayan bir takım ruhu ile çalışmak. Müşterilerimize ve toplumumuza kattığımız teknoloji hizmetlerinin değerini sürekli arttırarak bilişim sektöründe sürekli gelişen bilişim, teknoloji ve IT çözümleri paralelinde en kaliteli hizmet, ürün ve çözümleri sunmaktır.

Hedeflerimiz

Odea Web birlik ve bütünlük, anlayış, mükemmellik, sorumluluk, yaratıcılık gibi unsurları temel alan bir takım değerleri kuruluşundan beri esas almaktadır. Başlıca hedeflerimiz arasında sürekli müşteri memnuniyeti ilke ve esaslarına bağlı kalmak, müşteri istek ve taleplerine en kısa süre içerisinde cevap verebilmektir.

Kurumsal Değerlerimiz

Odea Web, birlik ve bütünlük, anlayış, mükemmellik, sorumluluk, yaratıcılık gibi unsurları temel alan birtakım değerleri kuruluşundan beri esas almaktadır. Bu değerler grubumuzda alınan her iş kararına rehberlik etmektedir.

Ticari Faliyet Bilgilerimiz

Aşağıda ticari faliyet bilgilerimize yer verilmiştir. Fatura kesmek vb. resmi işlemlerinizde bu bilgileri kullanabilirsiniz.

Ticari Firma Ünvanı

Mustafa Mertyürek - Odea Web Teknolojileri Satış ve Pazarlama

Adres Bilgisi

İncilipınar Mh. Gazimuhtarpaşa Bulv. Kalyon İş Merkezi Kat:4 No:23

Şehitkamil - Gaziantep / Türkiye

Telefon Numaraları

Tel: +90 850 203 1453

Kayıtlı Vergi Dairesi ve Numarası
Gazikent Vergi Dairesi - 24439818920

BTK Yer Sağlayıcı İzin Belgesi
[Linkleri yalnızca üyeler görüntüleyebilir.Sizde aramıza katılmak ister misiniz? Üye Olmak İçin Buraya Tıklayın.]
Bir Dünya İstiyorum Çocukların Rahatça Oynayabildiği ve Güven İçinde Yaşayabildiği...

* Skype Kullanmıyorum.


Foruma Git:


Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi