Forum Gündemi:


Konu Başlığı : HTC U11, Android 9 Pie Güncellemesi Başladı

*
Bu konu; tarihinde açılmış olup, 0 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : UnknownSouL
Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çevrimdışı
Administrator
*******
50
mesajlar
36
konular
0
(Ticaret Puanı: )
May 2019
(Kayıt Tarihi)
#1
05-31-2019, 12:57 PM
[Resim: 2OvZyE.jpg]

Tayvan merkezli üretici HTC, bu ayın başlarında, çok geç kalmış olsa da Android 9 Pie güncellemeleri için bazı zaman çizelgelerini paylaştı. Tabi bu noktada U11 Life’ı saymıyoruz ve bunun nedeni, akıllı telefonun Google’ın güncellemeler üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmasıyla işleri farklı şekilde ele alan Android One programının bir parçası olmasıdır. HTC, bu ayın sonuna kadar htc U11 modeli için güncellemeyi yayınlama sözü vermişti. Ve HTC bugün gerçekten yeni bir başlangıç yapıyor gibi görünüyor. 

Buradaki en önemli nokta, HTC U11 için Android Pie güncellemesinin, şu anda yalnızca HTC'nin ana vatanında, yani Tayvan'da mevcut olması. Güncellemenin hızlı bir şekilde diğer pazarlarda da kullanıma sunulacağını tahmin ediyoruz. 

Güncelleme 1.36GB'lık bir indirme olarak OTA üzerinden geliyor ve yükledikten sonra 3.22.709.2 yazılım sürümüne yükseltiliyor. Google'ın geçtiğimiz yıl Android 9 Pie’de sunduğu tüm yeni özelliklerin yanı sıra, HTC de bazı genel "sistem geliştirmeleri" ve Google +'ın artık mevcut olmaması nedeniyle Google +'ın BlinkFeed'den kaldırılması bekleniyor.

Şirketin akıllı telefon iş kokunun büyük bir bölümü Google’a satıldığından, HTC artık mobil alanda çok fazla aktif değil. Dolayısıyla, yeni cihaz duyurusu çok nadir yapılıyor ve ne yazık ki, geçmişteki cihazlarını yeni yazılım sürümleriyle desteklemiyor.
"Hayatta En Hakiki Mürşit İlimdir."

Biraz oradan, biraz buradan da olsa kendini geliştirmemek aptallıktır.


Bu Konudaki Mesajlar
HTC U11, Android 9 Pie Güncellemesi Başladı - tarafından UnknownSouL - 05-31-2019, 12:57 PM

Foruma Git:


Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi