Forum Gündemi:


Konu Başlığı : guzel.net.tr Firma Bilgileri, Yorumları, Şikayet ve Kullanıcı Değerlendirmeleri

*
Bu konu; tarihinde açılmış olup, 0 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : System
Konuyu Değerlendir
  • 3 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çevrimdışı
Super Moderator
******
266
mesajlar
219
konular
0
(Ticaret Puanı: )
May 2019
(Kayıt Tarihi)
#1
06-05-2019, 06:30 PM
[Resim: logo.png]


Güzel Hosting Internet Hizmetleri olarak, en uygun ücretlerle en kaliteli hizmetleri sağlamayı amaçlamaktayız.
Linux ve Windows Web Hosting/Reseller,
Radyo Hosting,
VDS/VPS,
Kiralık Sunucu,
Co-location,
Yazılım Lisanslama,
PHP Yazılım
hizmetleri sunmaktayız.

Güzelhosting olarak, 2008 yılında Kütahya'da faaliyete geçerek müşterilerimizle buluştuk. Diğerlerinden farklı olarak her zaman hızlı, kaliteli ve kesintisiz hizmet verme amacı ile yola çıktık ve bu anlayışımız sayesinde kısa sürede büyük yatırımlar yaparak büyüme imkanı yakaladık.

Güzel Hosting Internet Hizmetleri olarak, bütün paylaşımlı sunucularımızı 7/24 takip ederek olası bir sorunda en kısa sürede müdahele edilmesini sağlıyoruz. Böylece, verdiğimiz %99 uptime garantisi gerçekleşir ve siteleriniz sürekli açık kalır. "Sunucu Durumu" sayfamızda da görebileceğiniz gibi,hat grafiklerimizi ve sunucularımızın yük durumlarını sizlerle paylaşıyoruz. Uptime istatistiklerimize inanmayacak olanlar için, dalında dünya devi olan pingdom.com ile doğrulama yaptırıyoruz. %100 şeffaf davranıyoruz. Kalitemizin sadece kelimelerden ibaret olmadığını, verdiğimiz hizmetten geldiğini bilmenizi sağlıyoruz. İşte bu şeffaflığımızın, siz değerli müşterilerimizin güvenini kazanmaktaki en önemli faktör olduğunu düşünüyoruz.

Sürekli olarak geleceğe yatırım yapıyor ve sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışıyoruz. Kazancımızın %95 gibi bir bölümünü yeni sunucu/donanım/yazılım vb.. materyallere yatırıyor ve sizlerin memnuniyetiyle birlikte biz de büyüyor, güveninizin karşılığını daha uygun fiyatlarla daha kaliteli hizmet olarak ödüyoruz.

Biz sadece ticaret yapmıyoruz. Kendimizi, yaptığımız işi geliştirmeye adayarak verdiğimiz hizmetlerde başka hiçbir yerde bulunmayan, kendi geliştirdiğimiz sistemleri kullanıyoruz. Geliştirdiğimiz yedekleme çözümleri, kartlı ödeme sistemleri, SMS sistemleri, VDS kontrol mekanizmaları gibi yazılımları hem sizlerin kullanımına sunuyor, hem de diğer firmalara örnek ve öncü olarak onlara da yazılım hizmetleri sağlıyoruz. Yazılım geliştirme konusundaki tecrübemizi web hosting hizmetleri ile birleştiriyor, böylece sadece kendimize özel sistemlerle sizlere çok daha iyi hizmetler sunuyoruz.

Biz buraya ne yazarsak yazalım, müşterimiz olmadan kalitemiz hakkında net bir fikir sahibi olamayacağınızı biliyoruz. Bu yüzden, ödeme sonrasında da memnun kalmanızı garantilemek için, web hosting hizmetlerimizde iade garantisi sunuyoruz.

Biz, hizmetlerimize çok güveniyoruz.

Sağladığımız web hosting ve reseller hosting hizmetleri, hizmet kalitemizi korumak amacıyla, kendimize ait olan/olmayan donanımlar ile birden çok sunucu üzerinden sağlanmaktadır. Alacağınız bütün hizmetlerde aynı kalite garanti edilmektedir.


İletişim Bilgilerimiz:
Email:bilgi@guzel.net.tr
Telefon: (216) 575 37 55 (7/24)
Fax: (216) 574 48 54

Adres: İçerenköy Mh. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cd. No: 26/3 Ataşehir/İSTANBUL

Şirket Bilgilerimiz(Destek ve Operasyon):
Şirket Ünvanı: Güzel Net İnternet Bilgisayar ve Eğ. Hiz. San. Tic. Ltd. Şti.
Vergi Dairesi: Kozyatağı Vergi Dairesi
Vergi No: 4530670927
Ticaret Odası: İstanbul Ticaret Odası
Ticaret Sicil No: 824996
Telekominikasyon Kurumu Yer Sağlayıcı Faaliyet Belge No: 2666

Genel Merkez:
Webhost Technologies LTD. SLBT 498
Serbest Liman ve Bölge P.K. 486 Gazimagusa / KKTC
Bir Dünya İstiyorum Çocukların Rahatça Oynayabildiği ve Güven İçinde Yaşayabildiği...

* Skype Kullanmıyorum.


Foruma Git:


Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi