Forum Gündemi:


Konu Başlığı : En İyi Google Site Sıra Bulucu Siteleri Hangileri?

*
Bu konu; tarihinde açılmış olup, 0 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Webci
Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çevrimdışı
Üye
*
133
mesajlar
107
konular
1
(Ticaret Puanı: )
May 2019
(Kayıt Tarihi)
#1
07-23-2019, 02:38 PM
Merhaba Arkadaşlar

Günümüzde ortaya bir şey koymak ve insanlar tarafından ulaşılabilir olmak oldukça önemli bir yere sahiptir.

İster bir ürün satın, isterseniz de bilgi içerikli bir internet sayfasına sahip olun bu noktada insanların size ulaşması ve kolayca bulunabilir olmanız gerekmektedir.

Tam da bu noktada, hayatımıza Google sıra bulucu siteler girmektedir.

Bu siteler aracılığıyla Google sıralamalarında kaçıncı sırada olduğunuz rahatlıkla öğrenilebilir.

Bu hizmeti veren birçok site bulunmaktadır. Burada tercih sıralamanızı birkaç farklı siteden yardım alarak çok daha sağlıklı bir şekilde yapmanız önerilmektedir.

Google sıra bulucu siteler en basit tabiriyle, internette otomatik bir yazılımla araştırma yaparlar ve sizin hangi sırada gözüktüğünüzü ortaya koyarlar.

Siz de buradan hareketle internet sitenizin içeriğini değiştirerek bulunduğunuz, sıralamayı yükseltebilirsiniz ve ne kadar ulaşılabilir olduğunuzu anlayabilirsiniz.

Sıralama kaybı yaşadığınızda erken müdahale ederek, bu sıralama kaybını tersine çevirebilirsiniz.

Denenmiş ve test edilmiş başarılara sahip bazı Google sıra bulucuları sıralayacak olursak:

En İyi Google Sıra Bulucu Siteler ve Programlar

Serps.com (Online): Bu internet sitesi, hızlı ve kolay bir şekilde kullanılabilir. En işe yarar özelliği ise mobil cihazlarda ve masaüstü cihazlarda farklı olarak sıralama listelerini görebilmenizdir. Aynı zamanda şehir seçimi yapılarak farklı şehirlerde hangi sıralamalarda çıktığınızı görebilirsiniz.

Rank Tracker (Online): Bu da yine kolay ve ücretsiz bir şekilde üye olup, daha sonrasında hızlı bir biçimde sıralamanızı kontrol edebileceğiniz bir internet sitesidir. Önceki sıralama listeleri gibi bu da yine online olarak hizmet verir ve kolayca her yerden erişim sağlayıp, sıralama bilgilerinizi inceleyebilirsiniz.

Cuterank (Program): Hem Windows için hem de Mac için kullanılabilen bu program oldukça başarılıdır. Normalde ücretli seçeneği vardır fakat ücretsiz olarak kurulumunu yaptığınızda, açılışta premium ve üye olmak ister misiniz sorusu dışında herhangi bir eksikle karşılaşmazsınız. Rahatlıkla ücretsiz bir şekilde kullanabilir ve sıralama açısından detaylı analizler elde edebilirsiniz. Ayrıca bu programın Google dışında Yahoo ve Bing desteği de vardır.

Rankerizer (Program): Bu da yine bir masaüstü programıdır ve hem Windows hem de Mac için kullanılabilir. Hızlı bir şekilde anahtar kelimeler üzerinden arama yapabilir ve sıralamanız hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bilgisayarınıza kolay bir şekilde kurulumunu yaptıktan sonra rahatlıkla ücretsiz olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Serp Mojo (Mobil Uygulama): Daha önce bahsettiğimiz sıra bulucu sitelerden ve programlardan farklı olarak bu bir mobil uygulamadır. Google Play Store veya iOS AppStore aracılığıyla kolayca indirip kullanabilirsiniz. Her an her yerde hızlı bir şekilde sıralamanızı ve popülaritenizi takip edebilirsiniz.


alıntı
Boss is coming!  Cool


Foruma Git:


Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi