Forum Gündemi:


Konu Başlığı : Casper VIA A4 Resmen Tanıtıldı

*
Bu konu; tarihinde açılmış olup, 2 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : vbasic
Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çevrimdışı
Üye
*
9
mesajlar
9
konular
0
(Ticaret Puanı: )
Aug 2019
(Kayıt Tarihi)
#1
10-05-2019, 12:07 PM
[Resim: casper-via-a4.png]

Kristal beyaz ve şafak mavisi renkleri ile Casper VIA A4, kullanıcıya en özel renk seçeneklerini sunmak üzere tasarlandı. Kristal taştan ilham alan beyaz renkli tasarımda,doğanın en nadir renklerinden olan turkuaz ve pembenin renk geçişlerinde ışıkla hareket ederken yakalanması tasarımı farklılaştırıyor.Evrenin gizemli renklerinden esinlenen şafak mavisi renk seçeneği de, içindeki mor, yeşil ve mavi renk tonlarının geçişleri ile hareketli ve şık bir tasarım sunuyor.

Cam Arka Yüzey
Cam tasarımına sahip Casper VIA A4, yansıtmalı gövdesi ile tasarımını üst seviyeye çıkarıyor. Cam arka yüzeyin farklı renk geçişleri ile geliştirilmiş görüntüsü, özel ve gelişmiş bir işleme tekniği ile oldukça iddialı bir görüntü sunuyor.

Işığın Görsel İllüzyonu
Casper VIA A4’te özel olarak bulunan S geçişli doku, ışığa göre hareket ederek kullanıcıyı büyülüyor. Şafak mavisi renginde bulunan benzersiz desen, yansıyan ışığın zenginliğiyle iddialı ve farklı tasarım tercih edenler için ideal bir tercih.

6.3" Üst Düzey Damla Çentik Ekran
6.3’’ FHD+ Incell Damla çentik ekrana sahip olan Casper Via A4, ince çerçeveli  tasarımı sayesinde neredeyse 5.5 inçlik bir telefon kadar tutuş ergonomisi sağlıyor. Telefon ayrıca 19:9 ekran oranı ve %80’lik ekran gövde oranıyla da kullanıcıya daha geniş bir ekran kullanım alanı sunuyor.

Incell Ekran İle Daha Fazla Netlik
Casper VIA A4, Incell ekranı sayesinde kullanıcıya daha canlı renklerin yanı sıra mükemmel bir görüntüleme kalitesi sunuyor. Incell ekran teknolojisi parlak ve net bir ekran deneyimi sağlarken, gece ışığı moduyla da gözünüzün rahatlığına göre ayarlama yapabilme olanağını da beraberinde getiriyor.

16+5MP Yapay Zekalı Çift Arka Kamera
Casper VIA A4’te bulunan 16+5MP arka kamera sisteminde bulunan yapay zeka modu, detay gerektiren tüm fotoğraflarınızı daha çarpıcı çekerek sosyal medya için harika fotoğraflar ortaya çıkarıyor Yapay zeka destekli güzellik  efekti, tek dokunuşla mükemmel kareler yakalanmasına olanak sağlıyor.

Gece Modu İle Karanlığı Aydınlat
Casper VIA A4’ün arka kamerasında buluna gece modu, karanlık ortamlarda daha aydınlık fotoğraflar çekerek detayları kaçırmamanızı sağlar. İster manzara ister eğlenceli bir resim yakaladığınızda hemen çekin, o sizin yerinize ayarlasın. Artık sosyal medyada düşük ışıkta kötü fotoğraflara elveda!

Yapay Zekalı Ön Kamera Sistemi
13MP Yapay Zeka destekli ön kamera ve ekran aydınlatması sayesinde özçekimleriniz çok daha aydınlık ve çok daha net. Çekimlerinizi yakınlaştırarak yüzünüzdeki detayları net bir şekilde görebilirsiniz.VIA A4, özel yazılımı sayesinde harika portre modu çekimler ve özçekimler yakalamanızı sağlar.

Arttırılmış Gerçeklik İle Eğlenceli Fotoğraflar
Portre AR Çıkartma özelliği; hem arka kamera, hem de ön kamera sistemlerinde çalışır. AR çıkartma desteği bulunan Casper VIA A4 ile birçok modda çok daha fazla eğlenceli fotoğraflar yakalarsınız.

Yapay Zeka İle Makyaj
Yepyeni AI makyaj, doğal güzelliğinizi artırmak ve gerçekçi bir görüntü sağlamak için yüz hatlarınızı belirler. İçinde bulunan beyazlık, pürüzsüz, incelt ve genişlet seçenekleri ile portre resimlerinizi dilediğiniz gibi düzenleyin. VIA A4 ile sadece fotoğraflarınızı değil, videolarınızı da gerçek zamanlı olarak düzenleyebilirsiniz.

6GB RAM ve 128GB Dahili Hafıza İle Sınırları Siz Belirleyin
Casper VIA A4 ile uygulamalarınızı yedeklemeye ya da silmeye gerek kalmadan 128GB dahili hafıza ile yüksek depolama alanı sunar. 6GB RAM diğer modellere göre 2 kat daha hızlı geçişler sağlarken oyun performansında ekstra akıcılık sağlayarak tüm oyun zevkinize ortak olur. 4GB RAM ve 64GB dahili hafıza seçenekleri ile ekstra çeşitlilik sağlar.

3950mAh Batarya İle Uzun Süre Kullanım
Casper VIA A4, akıllı güç tasarrufu teknolojisi ve yüksek hacimli pil desteği ile birlikte gün içerisinde daha fazla deneyim yaşamanıza olanak sunar.

2.0GHz Güçlü İşlemci
Helio P23 2.0GHz yüksek işlemcisi, 6GB ve 4GB RAM seçenekleri ile entegre çalışarak yüksek performans gerektiren oyunlarda veya uygulamalarda istenilen performansı kullanıcıya fazlasıyla sunar. VIA A4’ün akıcı arayüzü sayesinde istediğiniz verilere vakit kaybetmeden ulaşabilirsiniz.

Hızlı ve Güvenli
Pratik ve kolay kullanım sunan USB Type-C girişi sayesinde, VIA A4’te bağlantılarınızı daha hızlı kurabilirsiniz.Piliniz azaldığında 5V 2A’lik şarj adaptörü ile telefonunuzu hızlı bir şekilde tekrar şarj edersiniz.

Yepyeni Android 9.0 Pie + Casper Özel Yazılım
En güncel Android 9.0 Pie sürümü ve Casper özel yazılımı ile telefonunuzu akıcı bir şekilde kullanır, [Linkleri yalnızca üyeler görüntüleyebilir.Sizde aramıza katılmak ister misiniz? Üye Olmak İçin Buraya Tıklayın.] ile optimize ayarlara kolaylıkla ulaşırsınız.

Elinizdeki Hafiflik
Casper VIA A4’ün sahip olduğu üstün tasarımının en can alıcı noktalarından biri olan 155gram ağırlığı, elde üstün kullanım kolaylığı ve hafifliği beraberinde getiriyor.
Çevrimdışı
Back-End Developer
******
105
mesajlar
82
konular
0
(Ticaret Puanı: )
Aug 2019
(Kayıt Tarihi)
#2
10-05-2019, 02:33 PM
Xiaomi Red mi Note 7'ye benziyor
[Linkleri yalnızca üyeler görüntüleyebilir.Sizde aramıza katılmak ister misiniz? Üye Olmak İçin Buraya Tıklayın.]
Çevrimdışı
Üye
*
133
mesajlar
107
konular
1
(Ticaret Puanı: )
May 2019
(Kayıt Tarihi)
#3
10-07-2019, 07:00 PM
casper ben daha önce aldım çok pişman etti
Boss is coming!  Cool


Foruma Git:


Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi