Forum Gündemi:


Konu Başlığı : burtinet.com Bilgileri, Yorumları, Şikayet ve Kullanıcı Değerlendirmeleri

*
Bu konu; tarihinde açılmış olup, 0 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : System
Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çevrimdışı
Super Moderator
******
266
mesajlar
219
konular
0
(Ticaret Puanı: )
May 2019
(Kayıt Tarihi)
#1
09-07-2019, 12:07 AM
[Resim: logo.png]

Günden güne artış gösteren internet kullanımı nedeni ile çoğu kişi kendi web sitesini kurmak ister. Bu işlem sırasında da güvenilir bir yerden hizmet almak son derece önemli olacaktır. ancak bu sayede web siteleri daha güvenli ve hızlı şekilde faaliyet göstermeye devam eder. Ayrıca kişisel web siteleri gibi kurumsal web siteleri de oldukça önemlidir. Özellikle de tanıtım ya da ticaret yapılıyorsa bu sitelerin önemi daha da artmış olur. sahip olunan alanın yeterliliği, alınan hizmet ve hız konusunda sıkıntı yaşanmaması gerekir. Burtinet ayrıcalığı ile siz de bu avantajlara sahip olabilir ve son derece kaliteli bir sistem kullanabilirsiniz. Her açıdan yeteri hizmeti sunan bir adres olarak, müşterilerimize gerekli olan desteği vermekten de kaçınmıyoruz. Haftanın her günü ve 24 saat boyunca bizimle irtibata geçerek destek alabilirsiniz. Böylece yaşamış olduğunuz sorunlar varsa kısa bir sürede çözüme kavuşturulacaktır.

BurtiNET olarak vermiş olduğumuz host ve domain hizmetlerinde fiyat konusunda da müşterilerimize yardımcı olmayı tercih ediyoruz. Global olarak çalıştığımız için dedicated server kategorisinde en uygun fiyatlı makinaları sağlamamızda cabamız. Oldukça makul seviyelerde alan satışları gerçekleştiriyoruz. Bu nedenle de son zamanlarda bizi seçen kişilerin sayısı da artmış durumda bulunuyor. Adresimiz 02.08.2012 tarihinde kuruldu ve bu zamandan beri kesintisiz olarak da hizmetlerini sürdürüyor. Ayrıca kurulmuş olduktan kısa bir süre sonra, 2013 yılında WHMCS Certifed Developer Lisansı da alan bir firma olma niteliği taşıyoruz. Sahip olduğumuz sunucuları müşterilerimiz 7/24 güvenlik kamerası ile takip edebiliyor. Böylece endişe edecek olduğunuz bir durum da meydana gelmemiş oluyor. güvenlik konusunda gerekli bilgi ve tecrübeye sahip olduğumuz için bunu sonuna kadar sunmaya çalışıyoruz.

Eğer siz de bireysel ya da kurumsal olarak host ve domain satın almak istiyorsanız, kampanyalarımızdan yararlanma fırsatınız olacaktır. böylece daha düşük ücretler ödersiniz ve tasarruf gerçekleştirirsiniz. Linux bireysel ve kurumsal hosting seçeneklerimizin yanında, kiralık sunucu ve VPS server desteği de veriyoruz. Böylece bizden hizmet alan müşterilerimiz her alanda kolaylık elde etmiş oluyorlar. Burtinet ile siz de web sitenizi en kolay şekilde yönetebilir ve güvenlik konusunda sıkıntı çekmezsiniz.

Adres :
Fikirtepe Mahallesi, ŞUA Elite Concept Residance, A2 Blok / 126, 34720 Kadıköy / İSTANBUL
Satış :
Satış Telefon : +90 850 840 1147
Satış E-Posta : info@burtinet.com
Bir Dünya İstiyorum Çocukların Rahatça Oynayabildiği ve Güven İçinde Yaşayabildiği...

* Skype Kullanmıyorum.


Foruma Git:


Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi