Forum Gündemi:


Konu Başlığı : Alastyr.com Firma Bilgileri, Yorumları, Şikayet ve Kullanıcı Değerlendirmeleri

*
Bu konu; tarihinde açılmış olup, 1 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : System
Konuyu Değerlendir
  • 2 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çevrimdışı
Super Moderator
******
266
mesajlar
219
konular
0
(Ticaret Puanı: )
May 2019
(Kayıt Tarihi)
#1
06-05-2019, 06:14 PM (En son düzenleme: 06-05-2019, 06:14 PM System.)
[Resim: logodisi.png]



MERKEZ OFİS
Ünvan: ALASTYR TECHNOLOGY LTD
Adres: Serbest Liman ve Bölge Posta Kutusu No:618 Gazimağusa KKTC


DESTEK VE MÜŞTERİ HİZMETLERİ
Ünvan: ALASTYR TELEKOMÜNİKASYON A.Ş.
Adres: 5747 Sokak No:84 Bornova / İzmir / TÜRKİYE
Vergi Dairesi: Ege
Vergi No: 048 057 3820 

NE YAPARIZ?
Bireysel ve kurumsal internet çözümlerini, genç, dinamik ve yenilikçi kadromuz ile siz müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. 2002 yılında İzmir'de kurulan firmamız uzun yıllar Smyrna Telekom adıyla verdiği hizmetlerini Nisan 2012 itibariyle Alastyr Telekom adı altında sağlamaya devam etmektedir.

Hizmetlerimizi Domain Servisleri, Web Hosting, Sunucu Kiralama ve Barındırma, güvenlik ve müşteri destek hizmetleri olarak gruplandırabiliriz. 

Müşteri desteği şirketimizde en ön planda bulunmakta olup müşterilerimizin en doğru ve en hızlı desteği alabilmesi, işlerinin aksamaması adına destek ekibimiz 24/7 çalışmaktadır ve sektörde oluşan yenilikleri takip ederek sizlere en güncel bilgiyi en hızlı çözüm ile ulaştırmaktadır.

Müşteri destek hizmetimizi [Linkleri yalnızca üyeler görüntüleyebilir.Sizde aramıza katılmak ister misiniz? Üye Olmak İçin Buraya Tıklayın.] adresinden, kayıtlı müşterilerimize aldıkları hizmetler ve ürünler bağlamında sağlamaktayız. Müşterilerimiz bu alandan destek operatörlerimize ulaşabildiği gibi sürekli güncellenen destek kütüphanemizden sorunlarının çözümlerine de ulaşabilmektedirler. Destek talepleri operatörlerimiz tarafından düzenli bir şekilde kontrol edilmektedir. Mevcut yapımızda mesai saatleri içerisinde müşterilerimize dönüş süremiz 5 ile 30 dakika arasındadır. 

Tüm hizmetlerimizde servis seviye garantileri sunuyoruz. Ayrıca alan adı ve sunucu hizmetleri hariç tüm hizmetlerimizde 7 gün koşulsuz para iade garantisi sağlıyoruz. 

Alastyr, hosting servislerinde en güvenli ve en hızlı altyapı imkanlarını kullanmaktadır. Tüm servislerimizde müşterilerimize kalite, güven ve en hızlı çözümleri en güncel donanım ve yazılım altyapılarıyla sunmaktayız. Her bir sunucumuz sektörde öncü donanım sağlayıcılarından yüksek seviyede kurumsal hizmet vermeye yönelik rack tipi sunuculardan seçilmiştir. Bu sayede müşterilerimize kesintisiz ve yüksek erişilebilirlik oranı sağlayabilmekteyiz.

VİZYONUMUZ
Alastyr, barındırma sektöründe uluslararası standartları en yüksek şartlarda sağlayabilen, diğer firmalar tarafından takip edilip örnek alınan, insana ve çevreye gerekli saygıyı sağlayabilen şirket olarak kalmayı hedefler.

MİSYONUMUZ
Alastyr'da herşeyden önce insan ve hizmet kalitesi gelmektedir. Bu kapsamda sunduğumuz hizmetlerin müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılaması ve müşterilerimizin en iyi hizmete en ekonomik şekilde ulaşması yegane önceliklerimizdendir. Servislerimizin içeriğini genişletmek, müşterilerimize sunduğumuz servisler ile ekstra değerler katabilmek satış sonrası desteğimiz ile en hızlı çözümleri üretip müşterilerimize güven verebilmek, sürekli gelişen sektör ve dünya standartlarını hizmetlerimize entegre edebilmek misyonumuzun bir parçasıdır.
Bir Dünya İstiyorum Çocukların Rahatça Oynayabildiği ve Güven İçinde Yaşayabildiği...

* Skype Kullanmıyorum.
Çevrimdışı
Üye
*
133
mesajlar
107
konular
1
(Ticaret Puanı: )
May 2019
(Kayıt Tarihi)
#2
10-01-2019, 02:45 AM
daha önce çalıştım serkan bey vs vardı 2 yıl kadar hizmet aldım memnundum gece de olsa desteklere cevap veriyorlar
Boss is coming!  Cool


Foruma Git:


Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi