Forum Gündemi:


Konu Başlığı : Web sitesine telefon ile arama butonu ekleme nasıl yapılır?

*
Bu konu; tarihinde açılmış olup, 1 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Webci
Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çevrimdışı
Üye
*
133
mesajlar
107
konular
1
(Ticaret Puanı: )
May 2019
(Kayıt Tarihi)
#1
09-04-2019, 12:19 PM
Merhabalar, bu konumuzda web site sahipleri için veya bir alanda hizmet veren firmalar için müşteri hizmeti, destek numarası veya sipariş hattı gibi ürün satışı yapan yada destek hizmeti için telefon numarası eklemek isteyen site sahiplerine siteye telefon numarası ekleme kodu hakkına bilgi vereceğiz.

Masaüstü bilgisayar’da web site üzerinden oluşturduğunuz telefon kodu açmak için skype programını kullanabileceğiniz gibi akıllı telefonlardan mobil internet üzerinden giriş yaptığınızda direk olarak cep telefonundan bu telefon arama butonu sayesinde direk olarak iletişim sağlayabilirsiniz.

Sizlere vereceğimiz telefon arama kodu sayesinde sitenize html kodu eklemek sureti ile ziyaret edecek kullanıcılar size telefonla erişim, iletişim kurabilecektir.

web siteye telefon numarası ekleme kodu

Blog sayfanızın, wordpress tabanlı sitenizin veya diğer farklı alt yapılı siteniz de html kod olarak aşağıdaki kodu eklemeniz gerekecektir.

Kod:
<a href=”tel:+905551234567″>iletişim numaramız</a>


Burada esas olan kod “tel:” kodu olarak görünmektedir. Bu kod site üzerinden telefonla aramak için erişim sağlayacağınız yazılımdır.

Bu aramayı farklı arama metotlarını seçerek yapabilirsiniz. Akıllı telefonlarda ise direk telefon araması açılarak yapabilirsiniz. Birde bu telefon arama kodu ikon ile yapabilmek için küçük bir görsel ekleyebilirsiniz. Bunun için ise aşağıdaki kodu eklemeniz gerekecektir.

Kod:
<a href=”tel:+905551234567″><img src=”https://i.hizliresim.com/5NnAEA.png” /></a>


Yukarıda telefon ikonu ile olarak siteye telefonla arama kodunu ekleyebilirsiniz. Görsel seçilen resim url siz kendinize göre ve telefon numarası değiştiriniz.


[Resim: 5NnAEA.png]


yukarıda verdiğimiz kodlarla siteye telefon iletişim numarasını html kodu olarak yapıştırarak müşterilerinize, sizden destek talebinde bulunan kullanıcılar bundan sonra rahatlıkla size telefon numaranızdan iletişim sağlayabilecektir.
Boss is coming!  Cool
Çevrimdışı
Üye
*
1
mesajlar
0
konular
0
(Ticaret Puanı: )
Mar 2021
(Kayıt Tarihi)
#2
03-21-2021, 02:04 AM
Teşekkürler.


Foruma Git:


Görüntüleyenler: 2 Ziyaretçi